Fotoboek

Deel jouw mooiste herinneringen aan 100 jaar VV Dongen!

100 jaar in beeld

Voor en door de leden: dat is honderd jaar VV Dongen! Al die honderden leden hebben talloze prachtige herinneringen aan VV Dongen. Die herinneringen zetten we graag in de spotlights. Via deze link kun je je favoriete historische foto's toesturen. Dat kunnen foto's zijn van het D.D.O.O toernooi of een feestavond in de kantine, maar ook afbeeldingen van jouw kind tijdens een voetbalclinic. Kortom: alles is welkom!

Your picture in the picture

We maken een selectie van de meest bijzondere foto's, welke we zo nu en dan zullen plaatsen op onze sociale mediakanalen.

Je vindt ons op:

 

Wat hebben we nodig?

Graag ontvangen we de volgende informatie: ingestuurd door, onderwerp en toelichting. Zie het voorbeeld hieronder.

Ingestuurd door: Lionel Messi

Onderwerp: WK 2022

Toelichting: Het WK 2022 is er een voor in de boeken! Keer op keer hadden we de scheidsrechter mee. Zélfs toen Wout Weghorst dacht ons sprookje te kunnen verknallen, kregen we het voor elkaar om met de hakken over de sloot door te gaan naar de volgende ronde. Een toernooi om nooit te vergeten!

Insturen is mogelijk via deze link.

VV Dongen 1 speelt wedstrijd tegen PSV 1 (2016)

Ingestuurd door: Jeffrey Oomens

Een waar spektakelstuk op Sportpark De Biezen! Gaston Pereiro opende de score voor de Eindhovenaren, waarna Jurgen Locadia zorgde voor 0-2. Joe Yoffe maakte namens VV Dongen de 1-2, maar de Eindhovense club bleek tóch te sterk toen Matthias Verreth de 1-3 maakte. Ondanks de nederlaag was het een prachtige, zonnige dag met talloze bezoekers.

Afscheid bij VV Dongen (2018) en meer

Ingestuurd door: Chris van der Waarden

Op 22 mei 2018 ontving Jaap van der Waarden [zoon Chris] een welverdiend afscheid na twintig jaar trouw lidmaatschap en een flinke staat van dienst binnen de selectie elftallen. De andere foto's hebben betrekking op:

> 1 oktober 2017: duel VV Dongen VS Westlandia: drie minuten voor tijd maakt Jaap de 3-2

> 9 mei 2016: promotie naar de derde divisie

> 25 mei 2014: trotse opa van Jaap neemt plaats in de dug-out.

VV Dongen wint de Landelijke Amateurbeker (2010)

Ingestuurd door: Roland Schuermans

In het KNVB-bekertoernooi 2009-2010 won VV Dongen overtuigend met 5-1 van Zondag Hoofdklasser Sneek Wit-Zwart waarmee VV Dongen de Landelijke Amateurbeker veroverde. Op de foto is voormalig trainer Roland Schuermans te zien met de gewonnen bokaal.

Sterrenteam VV Dongen M1 op toernooi bij Boeimeer

Ingestuurd door: Elsbeth Merkx

De sterren van de toekomst! Een paar kiekjes van de toenmalige VV Dongen M1 op ternooi bij Boeimeer. De kleine grote jongens gingen er onder leiding van Betty Siemons met de eerste prijs vandoor.

Het DDOO toernooi door de jaren heen (2012 - 2018)

Ingestuurd door: Bouke Derks

Dongen, DVVC, ONI en Olympia vormen al sinds jaar en dag het befaamde DDOO toernooi in de kerstvakantie. Allerlei soorten teams vertegenwoordigden VV Dongen door de jaren heen: van de Dames tot de JO-13 en meer!

Afscheid Mathieu Kops & Manuel de Ceuster (2014)

Ingestuurd door: Mathieu Kops

Na vele jaren te hebben gespeeld in Dongen 1, met als hoogtepunt het succesjaar 2010 waarin de ‘triple’ werd gewonnen, namen Mathieu Kops en Manuel de Ceuster afscheid. Spelers uit de periode 2004-2014 kwamen graag opdraven voor een afscheidswedstrijd met aansluitend een gezellige barbecue. Een prachtige dag met aanwezigheid van vele bekenden uit de VV Dongen familie.

Happy voetbal tijdens de coronatijd

Ingestuurd door: Dennis Groenendaal

Tijdens de coronaperiode organiseerden de jeugdtrainers diverse spellen op de zaterdagochtend. Het enthousiasme spatte er vanaf!

VV Dongen 2 kampioen in de hoofdklasse (2015)

Ingestuurd door: Henry Smans

Stefan van Rijckevorsel was leider en ik was lijnrechter. Wát een prachtig seizoen! Op de tweede foto zie je mijn zoon Nick Smans die zijn debuut maakte bij Dongen 1.

Afscheid Kees van Dongen & Bouke Derks (DDOO 2018)

Ingestuurd door: Kees van Dongen

In december 2018 namen Bouke Derks en Kees van Dongen afscheid van het DDOO toernooi. Kees heeft jaren de organisatie van het DDOO toernooi namens onze vereniging op zich genomen. Als voorzitter stuurde hij de commissie aan en zorgde hij voor de sponsoring. De laatste jaren werd hij vanuit de vereniging ondersteund door Bouke Derks. De samenwerking was uitzonderlijk. De heren hebben jaren de club op de kaart gezet!

Elftalfoto 1974 - 1975

Ingestuurd door: Bas Schellekens

Onze elftalfoto uit de jaren zeventig. Dát waren nog eens tijden...

Chris & Jan 'op 't fitske' richting de bekerfinale

Ingestuurd door: Jan Gerrits

Uit BN De Stem (2010): "Aan het stuur voorzitter Chris van der Waarden. Vice-voorzitter Jan Gerrits mocht meerijden op de fiets van materialenbeheerder Tinus de Man, richting de bekerfinale. Door de opeenvolgende successen van de plaatselijke voetbalvereniging Dongen raken niet alleen de vaste supporters in extase van de geel/blauwen."

Een elftalfoto met een klassiek randje

Ingestuurd door: Jurgen Hendrikx

Uit de tijd dat we ongeslagen kampioen werden in de derde klasse. Wát een mooie tijd. Ook de derde helften waren altijd gewel-dig!

Jan Gerrits Jr. en Steven Bergwijn (2016)

Ingestuurd door: Jan Gerrits

Op deze foto gaat onze Jan gaat de strijd aan met international Steven Bergwijn tijdens de wedstrijd VV Dongen 1 - PSV 1 in 2016.