Bedrijvencompetitie

02 Jun 19:30

Bedrijvencompetitie 1

Tijdens een aantal vrijdagavonden in mei en juni gaan bedrijventeams met elkaar de strijd aan! Op 12 & 19 mei en 2 juni vinden er zeven-tegen-zeven wedstrijden plaats op het Sportpark De Biezen. Alle wedstrijden beginnen om 20:00, deelnemers dienen om 19:30 aanwezig te zijn.

Format

De wedstrijden worden gespeeld op een zogeheten miniveld. Een wedstrijd duurt twee keer tien minuten. Ieder team bestaat uit zeven spelers (exclusief wisselspelers). Hulp nodig om te winnen? Er is een mogelijkheid om valsspelkaarten te kopen. Een valsspeelkaart dient als joker - met een valsspeelkaart beschikt jouw team over de mogelijkheid om bijvoorbeeld een doelpunt af te laten keuren of een penalty in te zetten.

Locatie, datum en tijd

VV Dongen, Sportpark De Biezen | Min. Goselinglaan 1a, 5103 BH Dongen

12 & 19 mei & juni 2023

Alle avonden om 19:30 aanwezig. Aftrap: 20:00.

Kosten

Het minium inschrijfbedrag is €100 per team en inschrijven is mogelijk vanaf zeven personen. Er is een mogelijkheid om voorafgaand aan de wedstrijd(en) op locatie te dineren (tegen een meerprijs). Bezoekers zijn welkom voor een symbolisch bedrag van honderd eurocent (€1,-).

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk via onderstaand formulier. Graag verzoeken we je de volgende gegevens door te geven bij aanmelding:

  • Bedrijfsnaam
  • Wél of geen deelname aan het power diner voorafgaand aan de wedstrijd(en)
  • Factuurgegevens
  • Wél of geen interesse in een customized tenue. Zo ja, dan graag doorgeven hoe veel shirts gewenst zijn, inclusief de maten. Ook hebben we een EPS-bestand van je bedrijfslogo nodig. Deze kun je mailen naar evenementen@vvdongen.nl

Reserveer snel: er is ruimte voor maximaal 16 teams. Vol = vol!

Inschrijfformulier Bedrijvencompetitie