Veilingavond

23 Sep 19:00

Veilingavond 1

Save the date: Hans van Breukelen opent Jubileumveiling VV Dongen
 

Dit jaar bestaat VV Dongen 100 jaar en daarom organiseren wij in samenwerking met Veiling op je club op 23 september onze grote jubileumveiling- en loterij. Dat doen wij niet alleen ten behoeve van ons jubileumjaar, maar ook voor Support Casper. De stichting van voormalige Feyenoord-clubarts Casper van Eijck doet baanbrekend onderzoek naar alvleesklierkanker en dat steunen wij van harte. Ambassadeur Hans van Breukelen zal daarom onze veiling openen.

Hans van Breukelen gastspreker VV Dongen Veiling op je club

Doelman Hans van Breukelen stond in zijn negentienjarige carrière onder de lat bij FC Utrecht, Nottingham Forest en PSV, kwam 73 keer uit voor het Nederlands elftal en beleefde de ultieme overwinning tijdens het Europees Kampioenschap in 1988. Als ex-voetbalinternational en voormalig technisch directeur bij de KNVB weet Hans van Breukelen als geen ander dat om te winnen het soms noodzakelijk is om te verliezen. Hierover schreef hij een boek ‘Maak je comeback’, waarvan de opbrengst gedoneerd wordt aan Support Casper, de stichting waar hij ambassadeur van is. In die hoedanigheid zal Hans 23 september de veilingavond van VV Dongen openen, met een indrukwekkend verhaal over het verlies van zijn vrouw aan alvleesklierkanker. Aan het begin van de avond zal Hans tot slot zelf wat items veilen, waaronder een VIP-bezoek aan PSV!

Ronald Koeman aan het woord in veilingmagazine VV Dongen


Stichting overleven met alvleesklierkanker (Support Casper) wil we met de campagne zoveel mogelijk mensen bereiken. Pas wanneer mensen weten hoe dodelijk alvleesklierkanker is en zich realiseren dat er nauwelijks resultaten worden geboekt met de huidige behandelmethoden, kunnen ze besluiten om onderzoek naar nieuwe methoden te steunen. Om die reden hebben zij diverse bekende supporters, zoals Ronald Koeman. Na een glorieuze voetbalcarrière, waarin hij o.a. vier keer landskampioen werd, in 1988 het EK won met het Nederlands elftal en twee keer de Europacup in de wacht sleepte, is Ronald Koeman inmiddels 20 jaar als trainer actief. Op dit moment is Koeman aangesteld als bondscoach van het Nederlandse elftal. Tijdens zijn periode als trainer van Feyenoord is er een vriendschap ontstaan met Casper van Eijck. Ronald Koeman werd zo ambassadeur van Support Casper. In het veilingmagazine van VV Dongen spreken we de bondscoach over zijn motivatie. Het magazine komt in het weekend van 8 september digitaal uit, en een week later fysiek.

Miss Beauty van Noord-Brabant presenteert veilingitems aan het publiek

Het leven kan snel veranderen. Een jaar geleden had Anouck van Heerden (17) uit Bavel nog nooit modellenwerk gedaan en kort geleden won ze plots de finale van de Nederlandse Miss Teen of the Netherlands-verkiezingen. Haar opmars is bijzonder, omdat ze twee jaar geleden nog diep in de put zat. Dat Anouck inmiddels weer volop levensvreugde uitstraalt, gaat u zien op 23 september als zij alle prachtige veilingitems aan het publiek zal tonen, samen met een team vrijwilligers van onze club.


De veiling is te bezoeken door alle geïnteresseerde leden, sponsors, vrijwilligers, supporters en andere belangstellenden. 

Een selectie van de topitems:

 • Een Panasonic airco wandmodel type TZ met 3,5 kW koelvermogen en 4,0 kW verwarmingsvermogen, voorzien van Wifi en NanoeX luchtzuiveringsfunctie + een portable NanoeX-generator (Aircologic / Panasonic Nederland)
 • Een schitterende Giant damesfiets t.w.v. €750,- (maat M, https://www.giant-bicycles.com/nl/attend-rs-1-dames) (RB Fietsen)
 • Een levenstestament, t.w.v. €650,- (1 persoon) (DGF Notarissen)
 • Een VIP-bezoek met businesskaarten voor een wedstrijd naar keuze van NAC,  m.u.v. NAC-Willem II (4 personen) (Cafetaria de Toren)
 • Een ballonvlucht (SKY Ballonvaarten)
 • Een prachtige sieradenset van iXXXi JEWELRY: een ketting met charm, 2 paar oorbellen en 2 armbanden (Masculino Watches)
 • Een jaarabonnement op de sportschool (FIT by JEFF)
 • Een padelclinic voor een bedrijf, team of vriendengroep (16-32 personen): 2 uur, 4 banen, op een ochtend of middag,  huurrackets, ballen en leraar, t.w.v. €552,- (Liberty Padel)
 • Een groepsuitje (16 personen, geldig in 2023) - In deze experience stap je voor even in een andere wereld: de wereld van dance muziek, dj’s en artiesten. Hier ga je met jouw eigen groepje vrienden door 7 spectaculaire kamers en ontdek je artiest in jezelf en anderen.  Deze muzikale belevenis van ca. 45 minuten is de perfecte activiteit voor een dagje weg, vrijgezellenfeest, vriendenuitje of bedrijfsfeest in Breda. (ONSTAGE Experience & Bar)
 • Voetbalreizen naar o.a. Dortmund en PSG
 • Een VIP-bezoek aan een thuiswedstrijd van Willem II inclusief toegang tot de business lounge KING’s Palace (4 personen) (AB-Inbev)
 • Een Cubii JR1 bureaufiets voor vitaliteit op de werkplek (Orange Planet)
 • Een schaatsclinic op de ijsbaan in Breda o.l.v. Gianni Romme, incl. koffie, koek, frites en snack (25 personen) (Zeloo Sports)
 • Een origineel gedragen Tour de France shirt van winnaar Jonas Vingegaard, incl. handtekeningen (Jumbo Visma)
 • Een bezoek aan Borussia Mönchengladbach - VFB Stuttgart in het weekend van 12/14 januari 2024 (2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar, familietribune 2e ring) (Serge van der Linden)
 • Een VIP-bezoek aan een thuiswedstrijd van PSV (4 personen, >12 jaar): bezoek aan de Business Club, luxe seats, hapjes en drankjes (o.b.v. beschikbaarheid, uitgezonderd Ajax, Feyenoord en Europese wedstrijden) (PSV)

Bekijk het veilingmagazine door hier te klikken!