Afsluiting bedrijvencompetitie groot succes!

Afsluiting bedrijvencompetitie groot succes! 3

Door Piet Scheepers

Drie vrijdagavonden gezellig een potje 7x7 voetballen. ‘Meedoen is belangrijker dan winnen’ hebben verschillende deelnemers gedacht. Er waren natuurlijk ook serieuzere teams bij die voor de eindzege gingen. In de eindstand is dat duidelijk terug te zien. Winnaar Zero Gas had na 10 wedstrijden 25 punten en een doelsaldo van 40 plus en 10 tegengoals. Een groot contrast met de jonkies van Boomkwekerij E. de Jong. Na 10 wedstrijden stond de teller nog op 0 punten en het doelsaldo was 8 voor en 74 tegen. Toch bleef dit team tot het laatste fluitsignaal strijden om de eer. Dit leverde hun de sportiviteitsprijs op. De penalty bokaal ging naar Brasserie Loud. In het totaal schreven negen bedrijven in en genoten van dit mooie initiatief.

De organisatie was in handen van de commissie evenementen VV Dongen. Een gelouterd gezelschap dat onlangs het tweede 4x4 jeugdtoernooi voor de basisschoolleerlingen met ruim 450 deelnemertjes heeft afgesloten. Aan Kees Span de vraag of dit straks een jaarlijks terugkerend evenement gaat worden? Dan legt hij deze vraag bij het bestuur neer. Als het aan de deelnemers ligt komt er zeker een vervolg. Tot nu toe waren het bedrijven die allemaal iets met VV Dongen vandoen hadden en lag er een relatie met het 100-jarig bestaan van de club. Maar ook nieuwsgierige voetballiefhebbers langs de lijn kregen de kriebels om mogelijk volgend jaar mee te gaan doen. Over publieke belangstelling heeft de organisatie niet te klagen gehad. Zeker de afsluitende avond met DJ en volle bak ambiance. Prima weersomstandigheden zorgden ervoor dat het niet alleen in de kantine volle bak was, ook buiten op het terras was het goed toeven.

Voorverkoop kaarten feestavond 2 september van start gegaan

De evenementencommissie koppelde aan deze finaleavond de voorverkoop van de entreekaarten voor de feestavond vast. Dit ter gelegenheid van Het Gouden Eeuwfeest op 2 september in De Cammeleur. De eerste kaarten werden aan de leden verkocht, ere-voorzitter Peter van Hoppe kreeg de primeur. Volgens de evenementencommissie zijn er zo’n 850 kaarten te koop. “De voorverkoop komt op gang. Er resteren nog 500 kaarten, deze bieden we op dinsdag 13 juni aan tijdens een tweede verkoopmoment", aldus de commissie. Na deze tweede sessie gaan de overgebleven kaarten in de vrije verkoop. 

Leden en belangstellenden die nog kaarten willen kopen, kunnen dit volgen via de jubileumwebsite van VV Dongen. Hierop staat alle info rondom het 100-jarige jubileum. Mensen die de filmpjes, de interviews met VV Dongen coryfeeën, willen bekijken, worden via deze jubileumsite naar deze filmpjes doorgestuurd. http://www.vvdongen100.nl/100-jaar/videos

Eindstand Bedrijvencompetitie:

1.Zero Gas (10-25), 2. 10 Office Support (10-20), 3. Artiflex Oosterhout (10-19), 4 SDB Vloeren (10-18), 5. Intersport Oosterhout (10-18), 6. ING bank (10-11), 7. Brasserie Loud (10-9), 8. Den Hamse Bok (10-8) en 9. Boomkwekerij E. de Jong (10-0). 

Penaltybokaal: Brasserie Loud. Sportiviteitsprijs: Boomkwekerij E. de Jong.