Kom naar de finaleavond van de bedrijvencompetitie

Kom naar de finaleavond van de bedrijvencompetitie 2

Door Piet Scheepers

Op vrijdag 2 juni vanaf 21.00 uur, start in de sponsorhome van VV Dongen de voorverkoop van de entreekaarten van de feestavond op 2 september in De Cammeleur. 2 Juni is tevens de finale-avond van het bedrijventoernooi ter gelegenheid van het komende honderdjarig bestaan van VV Dongen. 

Op vertoon van hun ledenpas en legitimatie kunnen 18+ leden twee kaarten kopen. De kosten bedragen 15 euro per kaart. De Cammeleur en VV Dongen trakteren de leden op de eerste consumpties. Hier kun je lezen wat er deze avond zoal staat te gebeuren. Een eeuw(ig) VV Dongen, daar maken we graag een eeuwige herinnering van! Het wordt een avond om nooit te vergeten met bekende artiesten, een overvloed aan positieve energie én een flinke dosis saamhorigheid vanuit iedereen met een VV Dongen hart!

Finale bedrijvencompetitie 100-jarig bestaan

Twee vrijdagavonden is op Sportpark De Biezen gestreden om de hoogste eer.

Voor het ene team is meedoen belangrijker dan winnen. Maar toch speelt onder de deelnemers het ‘willen winnen’ ook mee. Zero gas, het team met onder andere Floris en Ruben van Dongen, is op dit moment lijstaanvoerder met 19 punten uit 7 wedstrijden. Zij worden op de voet gevolgd door het team van Stijn de Bie van SDB Vloeren, met coryfeeën als Kees Klijs en Stijn Biemans. Zo ook het fanatieke team van den Hamse Bok en een aantal andere teams dat dicht op elkaar staat is aanwezig. Te benoemen; Artiflex, ING, Intersport Oosterhout en Tien Office Support. Echt voor het plezier doen Brasserie Loud en Boomkwekerij E. de Jong mee. Ondanks dat zij tot nu toe vele tegendoelpunten hebben moeten incasseren, gaan zij op de finaleavond mogelijk nog voor verrassingen zorgen. Wie weet sleept een van deze teams de penalty bokaal binnen! Het toernooi begint rond de klok van 20.00 uur. De toegang is een ludieke symbolische prijs: 100 eurocent, te betalen via een QR-code. Deze avond wordt afgesloten met weer een top DJ en geldt meteen als pre-party voor het Gouden Eeuw feest van 2 september. Iedereen is van harte welkom! 

Stand: 1. Zerogas (7-19), 2. SDB Vloeren (7-14), 3. 10 Office Support (7-13), ING bank (7-10), 6. Intersport Oosterhout (6-10), 7. Brasserie Loud (7-6), 8. De Hamse Bok (7-4), 9. Boomkwekerij E. de Jong (7-0).