Schreuder aanwezig als gastspreker veilingavond

Hij was al eens te gast bij VV Dongen, en hij komt er graag terug voor de grote jubileumveiling van de club. Sportverslaggever Joep Schreuder opent als gastspreker de veiling, in verband met de verhindering van Hans van Breukelen.

Als sportverslaggever bij de NOS heeft Joep Schreuder een soort cultstatus verworven. Zijn reportages en interviews hebben een duidelijke eigen sfeer en signatuur, met de verslaggever uit Breda bijna altijd zelf in beeld. Over zijn werk(wijze) schreef hij het boek Ter plekke. Natuurlijk veilen we enkele gesigneerde exemplaren op de veilingavond. 

Ondanks dat hij helaas verhinderd is, spant Hans van Breukelen zich wel in om de veiling tot een succes te maken. Zo biedt hij een geheel verzorgd VIP-bezoek aan een thuiswedstrijd van PSV aan, incl. diner met Hans vooraf (2 personen). Ook sprak hij een video in die wordt vertoond op de veilingavond, en een promo die te vinden op onze socials is!

Donderdag en vrijdag wordt de veilinggids door vrijwilligers van de club bij alle in Dongen wonende leden verspreid. Dit weekend ligt de gids ook in de kantine voor belangstellenden. 


Bekijk de veilinggids door hier te klikken.